Startersclinic Vlaardingen

Startersclinic Vlaardingen

 

 

Hardlopen lijkt zo makkelijk maar is best moeilijk

 

Een beetje rennen zou je zeggen. En om op te bouwen, steeds wat verder of langer. In feite is dat ook zo. Helaas komen veel mensen erachter dat het allemaal toch niet zo heel simpel is.

Er zijn genoeg valkuilen waardoor het hardlopen op een teleurstelling kan uitlopen.

Je bouwt misschien te snel op of je neemt te weinig rust. Daarbij kan het zijn dat het tempo wat je loopt te hoog ligt. Mede door een verkeerde loophouding en een gebrekkige techniek kan het beginnen met hardlopen ook weer snel eindigen… .

Beginnen met hardlopen Vlaardingen

Niet alleen een schema

 

Een schema van het internet is makkelijk te vinden. Zo ook de ingesproken mp3-tjes die u precies vertellen wat u te doen staat.

Wat heeft deze startersclinic dan nog meer te bieden?

 

Belangrijke zaken die niet op een standaard schema staan krijgt u wel te horen van uw trainer. Al uw vragen worden tijdens de training beantwoord en daarbij mag u de trainer 24/7 raadplegen via whatsapp of e-mail.
U krijgt loopscholingsoefeningen. Hierdoor zal uw looptechniek en houding verbeteren.
Met motoriek-, en coördinatieoefeningen zal u het hardlopen steeds meer eigen maken. U neemt makkelijker hindernissen wat zorgt voor minder snel geblesseerd raken.
Met de (lichte) spierversterkende oefeningen gaat u krachtiger bewegen en maken deze het lichaam beter bestand tegen de trainingsarbeid.

SterkLopen geeft tijdens de startersclinic antwoord op al uw vragen en zal u van begin tot eind blijven voorzien van feedback om zo uw hardloopervaring positief te laten zijn.

Startersclinic Run SterkLopen Vlaardingen

Met alle kennis en het opgedane uithoudingsvermogen kunt u na 10 weken heel goed zelfstandig verder trainen. U kunt er ook voor kiezen om verder te trainen bij SterkLopen met de 5 naar 10 km groep om zo later aan te sluiten bij een van de Running Bootcamp groepen.

Happy Running!

facebook
linkedin
instagram
youtube
Startersclinic.nl is onderdeel van SterkLopen en aangesloten bij hardlooptrainers Nederland