Personal Training

De Personal Startersclinic

 

Wil je graag onder begeleiding hardlopen, maar niet in groepsverband? Wij geven individuele hardlooptrainingen aangepast aan uw niveau.

De Startersclinic biedt de mogelijkheid om op een verantwoorde manier kennis te maken met hardlopen. Door jarenlange ervaring in het geven van trainingen kunnen we u op een prettige en veilige manier begeleiden. Door de één op één begeleiding krijgt u exact de juiste trainingen en zal u niet snel geblesseerd raken.

Er is geen groeps-, en geen tijdsdruk

De trainingen worden verzorgd door een Atletiekunie gediplomeerde hardlooptrainer. Door de persoonlijke aandacht krijgt u kwaliteit en zijn de trainingen precies op maat. Het grote voordeel van deze vorm van begeleiding is dat de kans op blessures minimaal is. Heeft u toch een pijntje opgelopen? Dan passen we het schema zo aan dat u genoeg herstel krijgt en uw programma weer kan oppakken op een niveau dat bij u past.

In overleg worden de trainingen gegeven op de dag dat u dat uitkomt. Wanneer u niet alle trainingen samen met uw trainer wilt uitvoeren is dat geen probleem. U bent de klant dus u bepaalt.

Het trainingstraject heeft geen standaard looptijd maar is geheel afhankelijk van het doel, de beginsituatie en de progressie. Een gemiddelde hardloopclinic van starter naar 5 km neemt 12 weken in beslag. Na deze persoonlijke clinic ben je in staat een afstand van 5 km onafgebroken hardlopend te volbrengen.

Personal Trainer Vlaardingen Hardlopen

Voor wie en hoe

 

De Startersclinic is bedoeld voor de beginnende hardloper. Er wordt op een gestructureerde wijze aan uithoudingsvermogen, beweeglijkheid en motoriek gewerkt. Het doel van deze startersclinic is om een 5 km  onafgebroken te kunnen hardlopen. Dit alles op een veilige maar ook vooral plezierige wijze.

U heeft na deze clinic een prima basis om het hardlopen verder te ontwikkelen.

Plezier in het sporten staat voorop!

  • Fitter door het leven
  • Sporten op uw tijden
  • Bewegen in de buitenlucht
facebook
linkedin
instagram
youtube
Startersclinic.nl is onderdeel van SterkLopen en aangesloten bij hardlooptrainers Nederland