ERVARINGEN

Uw ervaring met de startersclinic

 
 
 
 
 
Om veiligheidsredenen wordt uw IP-adres% ip%. opgeslagen.
Het is mogelijk dat uw reactie alleen zichtbaar is wanneer het beoordeeld is.
We behouden ons het recht om te bewerken, te verwijderen, of inzendingen niet publiceren.
priscilla priscilla schreef op januari 25, 2017 om 12:09 pm:
Ik heb de clinic als zeer positief ervaren. Het was zeker haalbaar voor iemand zonder conditie, en die al een langere tijd niet aan sporten heeft gedaan. De trainingen waren zeer afwisselend en werden begeleid door gemotiveerde trainers. Echt een aanrader & voor ieder haalbaar...
Hedy Hedy schreef op januari 22, 2017 om 3:55 pm:
Heel bijzonder om te zien hoe deze introductie wordt opgebouwd. Ik had geen ervaring met hardlopen en heb het plezier in hardlopen gevonden door de Startersclinic. Een aanrader!
Ada Ada schreef op januari 13, 2017 om 7:11 pm:
Na een tijd niet meer gelopen te hebben, zag ik in de krant de starters-clinic staan. Ik heb me opgegeven en we zijn in oktober van start gegaan. De opbouw ging heel geleidelijk en werd goed begeleid door de trainers. Na 10 wk trainen liep ik 5 km achter elkaar. Ook was het een gezellige groep wat heel motiverend werkt. Ik heb het virus weer te pakken en ben doorgegaan naar de loopgroep van Fortuna. Echt een aanrader als je op een goede manier het lopen weer wilt starten of als je nog nooit gelopen heb en wilt kijken of het wat voor je is.
Monika Monika schreef op januari 9, 2017 om 10:45 pm:
De startersclinic is zeker een aanrader. Onder de deskundige begeleiding van Hanno en Remco en co-trainers wordt jij er geleidelijk in getraind om de 5 km te kunnen lopen. Iedereen kan het, want jij mag gewoon op jouw eigen tempo lopen. Ik heb de clinic naar 1 1/2 jaar weggeweest te zijn, gevolgd en kon daarna weer probleemloos bij mijn oude groep instromen. Dank Hanno en Remco, co-trainers en groep voor de leerzame en gezellige tijd met elkaar.
Hannah Hannah schreef op januari 8, 2017 om 7:46 pm:
De Startersclinic bij Fortuna is super leuk en goed vol te houden. Goede training met veel aandacht voor alle spieren. De trainers en co-trainers slepen je door alle moeilijke momenten heen. Just enjoy ?