ERVARINGEN

Uw ervaring met de startersclinic

 
 
 
 
 
Om veiligheidsredenen wordt uw IP-adres% ip%. opgeslagen.
Het is mogelijk dat uw reactie alleen zichtbaar is wanneer het beoordeeld is.
We behouden ons het recht om te bewerken, te verwijderen, of inzendingen niet publiceren.
Corine Corine schreef op juni 9, 2017 om 12:03 pm:
Met veel plezier heb ik de starters clinic van Fortuna gevolgd. Zelf ooit wel eens een poging gedaan, wat op niets uitliep. Afgelopen zaterdag met gemak de 5 km gelopen. De training heeft een goede opbouw, is afwisselend. Behalve hardlopen worden er ook een diverse oefeningen gedaan. De Broekpolder is een erg leuk gebied om hard te lopen. Trainers en hulptrainers ontzettend bedankt voor de leuke, motiverende trainingen. Ik ga door in loopgroep 1.
Ada Ada schreef op juni 4, 2017 om 2:20 pm:
Met gezonde tegenzin ben ik begonnen aan dit hardloopavontuur. Ik stond bekend als iemand die een hekel heeft aan hardlopen. Maar tot mijn verbazing is hardlopen dus iets wat iedereen kan leren. Naast een duidelijk doel is er tijdens de trainingen ook ruimte voor humor en gezelligheid. Na 10 weken trainen en erg goede begeleiding van Hanno, Remco en de andere trainers ben ik in staat om 5km hard te lopen. Dit is een resultaat waarvan ik niet had durven te dromen 😃 Alle trainers en mede cursisten: enorm bedankt!!! En als ik het kan, dan kan iedereen dit leren!
Karin Karin schreef op juni 4, 2017 om 7:02 am:
Zeer deskundige begeleiding van de heren Remco en Hanno, ik had absoluut geen ervaring met hardlopen en dacht altijd ik wil dit ook, maar hoe pak ik dit aan. Op de site van AV Fortuna stond een bericht over een Startersclinic die zou starten op 1 april, stoute hardloopschoen aangetrokken om me opgegeven. Het resultaat gisteren 3 juni 2017 ik loop 5 km, wow wat ben ik trots, maar zonder de professionele begeleiding was dit nooit gelukt. En wat een leuke gemotiveerde groep allemaal doorzetters, hardlopen is super, ik ben om en wordt meteen lid, doe het niet alleen maar geef je op bij deze club! Bedankt Hanno en Remco 👍
priscilla priscilla schreef op januari 25, 2017 om 12:09 pm:
Ik heb de clinic als zeer positief ervaren. Het was zeker haalbaar voor iemand zonder conditie, en die al een langere tijd niet aan sporten heeft gedaan. De trainingen waren zeer afwisselend en werden begeleid door gemotiveerde trainers. Echt een aanrader & voor ieder haalbaar...
Hedy Hedy schreef op januari 22, 2017 om 3:55 pm:
Heel bijzonder om te zien hoe deze introductie wordt opgebouwd. Ik had geen ervaring met hardlopen en heb het plezier in hardlopen gevonden door de Startersclinic. Een aanrader!