DE TRAININGEN

Samen trainen, samen één doel

De TrainingenDe Startersclinic is bedoeld voor de beginnende hardloper die op een gestructureerde wijze zijn uithoudingsvermogen, beweeglijkheid en motoriek wil verbeteren.
AV Fortuna organiseert 2X keer per jaar deze hardloopclinic voor lopers vanaf 18 jaar.

Loopschool oefeningen
De clinic bestaat uit 10 weken. In de eerste 6 weken traint u 2x per week op de woensdagavond en zaterdagochtend. In de laatste 4 weken komt de maandagavond als derde training erbij. De groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 25 lopers. De totale trainingsduur is ongeveer 90 min.

Heeft u een fors overgewicht dan is het verstandig om te beginnen met andere, minder belastende sportieve activiteiten voor een periode van 2 tot 3 maanden.
Voor deelname aan onze clinic dient uw BMI-getal kleiner of gelijk aan 30 te zijn.
Voor het berekenen van uw BMI gaat u naar deze pagina.

Wandelen, fietsen en zwemmen zijn goede sporten die minder belastend zijn voor uw lichaam. Hierna kunt voorzichtig beginnen met hardlopen.


Indien u belangstelling heeft kunt u op de contact pagina uw gegevens naar ons opsturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De trainingsdagen van deze hardloopclinic zijn op maandag- (vanaf week 7) en woensdagavond om 19:15 uur. Zaterdagochtend starten we om 8:30 uur.
De kosten van de clinic bedragen € 47,50. U bent dan nog geen lid van AV Fortuna maar profiteert al wel van alle voordelen. Na 10 weken kunt u besluiten lid te worden van onze vereniging en in overleg met de trainers door te stromen naar een van onze loopgroepen.

Graag tot ziens bij onze Startersclinic.